TOP 5- TOURISTIC ATTRACTION, ORIGINAL DISHES, PEOPLE KNOWN ETWINNING PROJESİ

Okulumuz İngilizce öğretmeni Dilek AYDIN tarafından Paris yurt dışı görevlendirilmesi sürecinde kurulan eTwinning projemizin sonuna geldik. Polonya,Slovakya ve Türkiye'den 3 okul 4 öğretmen ve 15 öğrenciyle yürütülen projede, okulumuz 8.sınıf öğrencileri İngilizce Dersi müfredatına uygun etkinlikler yaptılar.

19.04.2022 456

Öğrenciler ülkelerindeki 5 turistik mekanı tanıttılar. Ülkeler kendi aralarında yemek tarifleri paylaşarak, her öğrencinin farklı ülke mutfagını tanımasını sağladılar. Son olarak ünlü bir kişi belirleyerek onu la ilgili poster hazırladılar ve diğer öğrencilerle paylaştılar.

Yapılan etkinlikler sonucu yabancı dil kullanımını geliştirmenin yanında farklı kültürleri de tanıyan ve kendi kültürünü tanıtan öğrencilere ve öğretmenimizi tebrik ediyoruz.

19-04-202219-04-202219-04-2022