İstiklal Marşı Törenimizde  Okulumuz Kitap Kurtlarına Ödülleri Takdim Edildi

İstiklal Marşı Törenimizde Okulumuz Kitap Kurtlarına Ödülleri Takdim Edildi

Kitap okuyan öğrencilerimizin teşviki ve başarının ödüllendirilmesi için başlatmış olduğumuz Ayda En Az Bir Kitap Okuyoruz projesi kapsamında her ay en çok kitap okuyan öğrencimizi ödüllendiriyoruz.

02.04.2024 41

Şubat ve Mart Ayında okulumuz Z kütüphanesinden en çok kitap okuyan öğrencilerimiz Gülcan Kurt ve Şevval GENÇ Kitap Kurdu belgelerini Türkçe Öğretmenimiz Gülen AKGÜN COŞKUN ve Hülya KÖROĞLU'nun elinden aldılar.

Törende  5.sınıf öğrencilerimizden Ayşe ARSLAN da Mehmet Akif Ersoy'un Atiyi Karanlık Bilerek Azmi Bırakmak adlı şiirini okuyarak ,tüm okulumuza çoşku dolu anlar yaşattı.

Z kütüphanemizin yeniden aktifleştirmesini sağlayan  Ersin ÖZTÜRK,Damla BEKTAŞOĞLU ve Hülya KÖROĞLU'öğretmenimize teşekkür eder öğrencilerimizi tebrik ederiz.

02-04-202402-04-202402-04-202402-04-2024