OKULUMUZ İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ DİLEK AYDIN İLİMİZİ KONYA'DA TEMSİL ETTİ

Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Konya Valiliği, Konya İl Kültür ve Turizlli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Konya Valiliği, Konya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Konya İl Millî Eğitim Müdürlüğü ev sahipliğinde Mevlânâ'nın 746. Vuslat yıl dönümünde Şeb-i Arus haftası için düzenlenen "81 ilden 81 öğretmen Konya Programı" Konya'da Mevlana Öğretmenevinde gerçekleşti.

13.12.2019 633

Programa Din Öğretimi Genel Müdürü Nazif YILMAZ, Öğretmen Yetiştirme ve Yükseköğretim Kurumları ile İlişkiler Daire Başkanı Muhittin YILMAZ, Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali BÜYÜK ile İl Millî Eğitim Müdür Yardımcıları katılarak öğretmenlere katılım belgesi ile çeşitli hediyeler verdiler. Programda öğretmenleri temsilen Hakkari ilinden katılan öğretmenimiz Nazmi ÜCE bir konuşma yaptı. 81 ilden 81 öğretmen Konya Panorama Müzesi, Mevlana Müzesi, İstiklal Harbi Şehitleri Abidesi gezilerinin ardından Konya Mevlana Kültür Merkezi'ndeki Sema programını izlediler. Mesleki başarılarıyla farkındalık yaratan 81 öğretmenden ilimizi temsilen Okulumuz İngilizce öğretmeni Dilek AYDIN katılmıştır. Kendilerine teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

13-12-201913-12-201913-12-201913-12-201913-12-2019