Okul Aile Birliği Toplantımız

Feride Ahmet Şener Ortaokulu Ailesi olarak 21 Ekim Cuma günü saat 13.30'da okulumuz spor salonunda Okul Aile Birliği toplantımızı yaptık.

24.10.2022 156

Geçmişten günümüze her daim okulumuza destek olmuş, bizlerle işbirliği yaparak çocuklarımızın başarılarına başarılar eklenmesine vesile olmuş, okulumuzdan belki kendi mezun olmuş ama en çok da mezun vermiş çok kıymetli velilerimiz bizleri yine yalnız bırakmadılar.

Okulumuz bünyesindeki 12 sınıf kademesinin her biri bugün saat 13.00 da gerçekleşen sınıf/şube veli toplantıları sonrası okul aile birliği genel kurul toplantısı için biraraya geldiler.

110 velimizin katılımı ile gerçekleşen toplantımızda, okulumuzun geçmişten günümüze geliş yolculuğu ile ilgili slaytı izleyen velilerimiz daha sonra bir önceki dönem Okul Aile Birliği başkanlığı yapmış değerli Hacı Salih KALYONCU'nun deneyim ve fikirlerini dinlediler. Bir önceki döneme ait faaliyet ve denetleme raporlarının ibra edilmesinin ardından yeni dönem için yeni yönetim kurulu ve denetleme kurulu üyeleri seçimi gerçekleştirildi.

Toplantımıza katılan katılamayan, bizlere maddi manevi desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen ve bizleri hep güçlü hissettiren bütün velilerimize çok çok teşekkür ediyoruz.

24-10-202224-10-202224-10-202224-10-202224-10-2022