MİSYON, VİZYON VE TEMEL DEĞERLER

29.02.2024 18

19-10-2023

Okul Müdürlüğümüzün Misyon, vizyon, temel ilke ve değerlerinin oluşturulması kapsamında öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, velilerimiz, çalışanlarımız ve diğer paydaşlarımızdan alınan görüşler, sonucunda stratejik plan hazırlama ekibi tarafından İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün Misyon Vizyon ve Temel değerleri esas alınarak oluşturulan Misyon, Vizyon, Temel Değerler; Okulumuz üst kurulana sunulmuş ve üst kurul tarafından onaylanmıştır.

MİSYONUMUZ

Milli Eğitimin genel amaçları ve temel ilkeleri doğrultusunda tüm bireylerin yararlanabileceği bilgi üretimine dayalı modern eğitim ortamları hazırlamak, eğitim süreci içinde her bireyin yeteneğine uygun, kaliteli bir eğitim hizmeti sunmak, bilimsel düşünen, araştıran, bilgiye ulaşabilen, ulaştığı bilgiyi kullanan, problem çözme ve karar verme becerileri gelişmiş, kendisine ve topluma faydalı seçkin bireyler yetiştirmek

VİZYONUMUZ

Milli ve manevi değerlerine sahip, değişim ve gelişime açık, kendine güvenen ve güvenilir bireyler yetiştirerek paylaşımcı, dinamik ve üretken bir okul olmak.