eTwinning

eTwinning" İlçe Proje Mentörlüğü Uygulaması Başladı

eTwinning projeleri yürütmek isteyen, portalda  yeni öğretmenler için başlatılan "İlçe Proje Mentörleri" uygulamasına okulumuzdan tecrübeli eTwinner Dilek AYDIN öğretmenimiz katıldı.

11.02.2022 209

Öğretmenimiz Tonya ilçesinde eTwinninge yeni başlayan öğretmenlerimize projeler açarak rehberlik ve danışmanlık yapacaktır. Bu çalışma ile ilimizdeki ve okulumuzdaki eTwinning proje sayısının artırılması , ilimiz ve  okulumuz adına daha nitelikli projelerin yürütülmesi amaçlanmaktadır. Bu kapsamda ilk olarak 04.02.2022 tarihinde gönüllü olarak bu çalışmanın içinde olmayı kabul eden öğretmen arkadaşlarımızla çevrimiçi olarak toplantı gerçekleştirilmiştir. İl Ar-ge Şube Müdürü  Sayın Abdullah Yıldırım'ın açılış konuşmalarıyla başlayan toplantıda, proje mentörlerimizle illimiz adına ne gibi çalışmalar yapılabileceği konularında istişare yapıldı.

Gönüllü olarak bu çalışmada yer alan okulumuz öğretmenine teşekkür eder, bu süreçte başarılar dileriz.

11-02-202211-02-2022