Eğitimin Yıldızları - HOPO

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Koordinatörlüğünde ve Anadolu Eğitim ve Sosyal Yardım Vakfı'nın ortaklığında yürütülen Eğitimin Yıldızları-HOPO Proje Yarışması kapsamında okulumuz 7. Sınıf öğrencileri ile katıldığımız "Adab-ı Muaşeret" projesinin aralık ayı faaliyeti olan "Hastanede Adab-ı Muaşeret" için Tonya Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Serpil ATASOY'u okulumuza davet ettik.

17.12.2019 529

Davetimize icabet eden Sayın Başhekimimiz öğrencilere hastanede uyulması gereken saygı kurallarından bahsetti. Ayrıca sağlık çalışanlarına yapılan şiddete son vermek için toplum olarak el ele vermenin önemine vurgu yaptı.  Bizlere vakit ayırıp okulumuza gelen Başhekimimiz Op. Dr. Serpil ATASOY'a ilgisinden dolayı teşekkür ederiz.

17-12-201917-12-201917-12-2019