BECERİ KRALLIĞI PROJESİ

BECERİ KRALLIĞI PROJESİ

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Dilek AYDIN ve Diyarbakır Bağlar Hürriyet İlkokulunda sınıf öğretmeni Orhan KILIÇ ın kuruculuğunu yaptığı öğrencilerin hayatına dokunabilmek,becerilerini keşfetmek ,özgüvenlerini arttırmak, sorumluluk bilinçlerini geliştirmek , iletişim yönlerini güçlendirmek ,yaratıcılıklarını ortaya çıkarmak amacıyla tasarlanmış olan eTwinning projemiz Beceri Krallığı/Skills Kingdom yine farklı etkinlikleriyle dikkat çekiyor.

19.04.2022 509

Azerbaycan'dan ve Türkiye'nin farklı illerinden 12 öğretmenin bir araya gelerek yürüttüğü projede okulumuz 5. Sınıf öğrencileri becerilerini ortaya koyuyor. Yazma, Yaşam, Dijitalleşme, İletişim,Sorumluluk ve Yaratıcılık becerileri kapsamında uygulanan etkinlikler öğrencilerin kendilerini tanımaları ve öğrendiklerini günlük hayata yansıtmalarını sağlıyor. 

 

Projede bu hafta düzenlenen öğrenci buluşmasına Vantrolog Burak PARLI ve kuklası Taşkın katıldı. Çevrimiçi gerçekleşen program öğrenciler tarafından çok sevildi. Vantrolog kavramı ile tanışan öğrenciler hem çok şaşırdı hem de çok eğlendi. 

 

Eylül ayında başlayan projemiz Nisan ayında bitecek. Projemizle ilgili calismalarin yer aldigi proje dergisini inceleyerek süreç hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Öğretmenimizjn ve öğrencilerimizin emeklerine sağlık.

 

19-04-202219-04-202219-04-202219-04-2022