Feride-Ahmet Şener Ortaokulu

Vizyon: Eğitim Öğretimin her alanında; HER ZAMAN ÖNDE, ÖNDER VE ÖNCÜ OLMAKTIR.

Misyon: Bilimsel teknolojilerin ışığında okuyan, okutan, araştıran, özgür düşünen, sorunları çözebilen, başkalarının haklarına saygılı, ülkesine karşı sorumlu, toplumsal hayatın her alanında hukukun üstünlüğüne inanan, gelişime açık, çevre bilinci yüksek, kendine güvenen, katılımcı, sorgulayan, etkili ve nitelikli insan yetiştirmek için eğitim öğretim kalitesini sürekli yüksek tutarak hem bilimsel hem de  sosyal yönde gelişmiş, yüksek ahlaki değerler kazanmış, küresel rekabete hazır bireyler yetiştiren örnek aranan bir eğitim kurumu olmaktır.

Başarılar:

Saatler: Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma : 08:30 - 15:00
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda erkek-bayan horon, bayan voleybol, erkek masa tenisi, erkek-bayan atletizm, bocce,tekvando takımlarımız bulunmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler: 2014-2015 Eğitim öğretim yılında TUBİTAK 4006 Bilim Fuarını gerçekleştirdik.2015-2016 Eğitim öğretim yılında da yaptığımız TUBİTAK 4006 Bilim Fuarı başvurusu onaylanmış olup hazırlıklarımız devam etmektedir.
Proje Çalışmaları:

WEB - https://fasio.meb.k12.tr

Adres - Dr. Dilaver YILDIRIM Cad. No10 Tonya / TRABZON

Yerleşim Yeri - Okulumuz Tonya ilçe merkezinde yer almaktadır.

Adres - Dr. Dilaver YILDIRIM Cad. No10 Tonya / TRABZON

Ulaşım Ulaşım il merkezinden Trabzon-Tonya dolmuşlarıyla sağlanmaktadır. Memurların geliş saatlerinde özel servislerle de ulaşım sağlanabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Tonya İlçe Merkezindedir. Trabzon´a 65 km uzaklıktadır.